Menjador social

És un servei que proporciona àpats equilibrats i adaptats destinats a persones grans amb un grau d’autonomia personal suficient com per adaptar-se a l’hora dels àpats i retornar al domicili. L’objectiu és assegurar una alimentació adequada, equilibrada i adaptada a les necessitats que presenti la persona.
Poden gaudir d’aquest servei totes les persones amb necessitats socials i que necessiten ajuda per tenir una alimentació adient. Persones que viuen soles i que opten per fer, com a mínim, un àpat amb companyia. Persones que surten d’un postoperatori i estan impedides per fer-se el menjar. Altres situacions.
El servei de menjador compta amb el personal propi de la residència. Està format pel servei de cuina, encarregat d’elaborar els àpats: les gerocultores, encarregades de servir el menjar i ajudar a aquelles persones més assistides; la responsable higienicosanitària, encarregada de supervisar els àpats; la treballadora social, encarregada de fer l’acolliment inicial i tramitar el contacte; personal administratiu, encarregat de gestionar la documentació necessària.
Els menús són supervisats per l’empresa de dietètica i nutrició IADIN.